On line obuka polaznika, L1 program

NOVO!   Online modus osnovnog programa obuke (Nivo 1 od ukupno 3 nivoa)

Proleće 2020.g donelo je mnogo novina u načinu na koji živimo, načinu kako komuniciramo sa spoljnim svetom i kako obavljamo svoje profesionalne usluge.

Ovo je informacija o online modusu obuke koji do sada nismo upražnjavali, a u prethodnim mesecima (2020. g) pokazao se kao dovoljno dobar način da se nauče osnovne karakteristike pristupa dr Edvarda Baha, kao i osnovne karakteristike cvetnih esencija koje je napravio i opisao još 30-ih godina prošlog veka. ONLINE MODUS REALIZOVAĆE  SE SAMO NA PROGRAMU BAZIČNE OBUKE, na L 1.

Na koji način se obavlja ova obuka:

1/ koristimo zoom platformu za našu komunikaciju. Ova platforma omogućava da osim verbalne komunikacije koristimo i slajdove, video zapise i tablu. Svaki od prijavljenih polaznika dobiće jasna upustva o opremi i upotrebi ove aplikacije. Aplikacija je besplatna za polaznike obuke.

2/ koristimo 2 udžbenika koja će polaznici dobiti poštom.

3/ program traje 5 meseci

4/sastajećemo se dva puta mesečno po 2- 2,5 sata.

5/ susreti će biti prve i druge srede u mesecu, od 18 - 20h.

6/ kao i u klasičnom obliku obuke, i ova obuka će podrazumevati domaće zadatke (pisana forma). Uloga ovakvih domaćih zadataka je da se sa usvajanjem znanja o različitim negativnim emotivnim i mentalnim stanjima istovremeno povezujete i sa iskustvom u realnom okruženju. Ukupno ima 4 domaća zadatka. Zadaci podrazumevaju ličnu komunikaciju između polaznika i mentora, spadaju u individualni (ne grupni) rad.

7/ Poslednji susret programa L1 podrazumeva test koji će biti rezime svega što se programom obrađivalo u prethodnih 4,5 meseca.

8/ nakon uspešno urađenog testa, polaznicima će biti uručen L1 sertifikat. Ovaj sertifikat je internacionalni, i njega dodeljuje BahovCentar iz Engleske (www.bachcentre.com). Sa ovim sertifikatom bićete u prilici da upišete naredni nivo bilo gde u svetu gde se organizuje ovakva obuka.

9/ Cena obuke je 400 evra. Gde je moguće plaća se na dinarski račun savetovališta. Za polaznike van Republike Srbije biće data inormacija o uplati na devizni račun. Moguće je plaćati u ratama, a najviše u 5 rata.

Novi termin za ovaj vid obuke je 6. mart 2021.  Prijavljivanje je u toku.   A ako vas nervira aplikacija, iste podatke pošaljite na mejl: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.